Platnena pelena OS s imenom i aplikacijom

Zašto im ne bismo omogućili što zdravije odrastanje i kad je riječ o pelenama!? I to naročito o pelenama, jer su one bebin 24-satni pratilac u prvim danima i godinama.

Na blogu možete pronaći i članak o tome zašto ih nositi.

 

Ova je pelena posebna jer je izrađena samo za curicu po imenu Hana. Ukrašena je cvjetićima od kojih je jedan u 3D izvedbi.
  
OS je oznaka za one size pelenu, pelenu nosivu od rođenja bebe do kraja pelenaštva. Podešavanje dubine (dužine) pelene ostvaruje se pomoću drukera na prednjoj strani pelene. Tu su tri reda drukera - dvije veličine i najveća kad je pelena neskopčana s drukerima (slika dolje).
 

 
Kopčanje oko struka je pomoću čička, također s gumicom pozadi kako bi i veličina oko struka bila podesiva za sve vrijeme nošenja pelena. S prednje strane je još jedan komad mekog čička da se krakovi za kopčanje oko struka mogu i preklopiti i tako smanjiti na najmanju veličinu.
 

 
Ovo je pelena skopčana u najmanju veličinu (slika iznad).
 
Materijali su pomno birani za naše najmlađe.
Pelena je izrađena od bambus/pamuka: mekani flanel izvana, a iznutra nebijeljeni ECO bambus/org.pamuk, iznimno kvalitetan, nježan i udoban, uzgajan bez korištenja pesticida! S unutarnje strane ušivena su 3 sloja visoko upijajućeg frotira.
Potrebne su zaštitne gaćice preko.
 
Pelena je posebna i po tome jer je kroj usavršavan više puta, preko 6 godina su djeca nosila naše pelene. Dio oko struka s bočne strane izrađen je tako da ne viri izvan zaštitnih gaćica i ne curi. Dio između nogu je dovoljno širok da upije dosta tekućine, a opet i dovoljno uzak da manje smeta.
 
Održavanje:
Pelene se nakon korištenja isperu u čistoj vodi i odlože tako vlažne u kantu do pranja. Najbolje ih je oprati u roku 2-3 dana. Peru se s malo deterdženta na 60 stupnjeva, mogu se po potrebi i otkuhati.
 

Primjedbe

Popularni postovi