Platnene pelene

Platnene pelene su mnogima još uvijek komad platna koje se nekako mota oko bebine guze, puno prljavog smrdljivog rublja  i davno zaboravljena prošlost.

Ali sada to više nije istina! Već više od desetljeća, platnene pelene su oblikovane pelene koje ne samo da se jednostavno oblače nego su i lagane za korištenje i pranje, puno jeftinije u konačnici i najvažnije - zdravije za Vašu bebu i prirodu.


Platnene pelene su se razvijale od jednostavnih, prema veličini i materijalu, do pelena koje 'rastu' s djetetom i onih koje se obuku u jednom potezu.
Kako su se razvijali modeli pelena, tako su se javljalei sve bolji i ljepši materijali za njih. I na kraju,  platnene pelene postale su neodoljive i sve više korištene kod mladih mama.

Mi smo razvili samo jednu vrstu pelena:
- platnena pelena fitted-split, One-size, s pamučnim velurom izvana i bambus velurom iznutra.
Izvana koristimo pamučni velur jer je on najčvršće pamučno tkanje, iznimno mekano i velike moći upijanja. U međusloju imamo pamučnu felpu, također, visokoupijajuću.
A s unutarnje strane je bambus velur - uzgojen prirodno (bez pesticida), antibaketirijski i s visokom moći upijanja - brzo apsorbira i zadržava vlagu u sebi.

Kako bi naše pelenice bile posebne i unikatne, na njima vezemo aplikacije, patchwork tehnikom, prema Vašem izboru, samo od izdržljivih tkanina i najfinijim koncem za strojni vez.

Ovdje možete vidjeti pelenice koje smo do sada radili:
http://lulapu.blogspot.hr/search/label/Platnene%20pelene

Zato ne čekajte, već sada se raspitajte i ne gubite vrijeme, zamijenite plastiku s platnom! <3

Primjedbe

Popularni postovi