Postporođajni bambus uložak 30 ili 35cm

Ako već koristite platnene uloške ili ste razmišljali o njima, a sada razmišljate o postporođajnim ulošcima - budite bez dileme - odluka o korištenju perivih, platnenih uložaka je već odavno isprobana i u sve svrhe je odlična.



Prirodni su, ne izazivaju infekcije,  ne zagađuju tijelo otrovima niti prirodu otpadom koji se teško raspada, uvijek su tu, jednom kupljeni - stotine puta korišteni... Uz sve druge prednosti, platneni ulošci su puno udobniji od jednokratnih i imaju veću moć upijanja.

Postporođajni ulošci nisu ništa drugačiji od menstrualnih - samo su veći. Ako već imate veće menstrualne uloške, a najčešće se koriste ulošci 30 i 35cm dužine, možete ih koristiti kao postporođajne.

Ako su tanji, onda će zamjena uloška biti češća, a ako su deblji - kakvi bi zapravo i trebali biti veliki ulošci kod svih proizvođača, onda nemate brige. Koristite ih kao postporođajne i eventuano kupite još 5-10 najdužih - platnenih uložaka dužine 35cm.

Takvi su ulošci sa slike ispod.


Dužina uloška je 35cm. Izrađen je od najfinijih, kvalitetnih i upijajućih slojeva  (6) od bambusa/org.pamuka i konoplje, i s donje strane postavljen nepropusnim PULom.

Plateneni uložak mega 35cm od bambusa i pamuka može služiti kao:

- postporođajni uložak
- noćni uložak
- uložak za jako obilne cikluse.


Održavanje uloška je jednostavno:

- upotrebljen uložak dobro isperite u hladnoj vodi i ostavite ga vlažnog u posudi ili vrećici za čuvanje mokrog rublja. Perite ga s ostalim bijelim rubljem, ručnicima... na 60 stupnjeva ili ga možete otkuhavati. Sušite ga na zraku.

Ako ostaju fleke i to Vas muči, onda ga stavite sušiti na sunce - fleka će nestati. Ako nema sunca, možete koristiti prirodne sapune za fleke. Ne koristite nikakve izbjeljivače.


I na kraju, ali ne manje važno, dobra su investicija jer štedite novac!

Happy wearing! <3



Primjedbe

Popularni postovi