Dnevni platneni uložak 19cm od makoa

Ako Vam trebaju svakodnevno, ako se ne možete riješiti napasnika kao što su gljivice i ako ih želite uvijek imati uz sebe bez odlaska u trgovinu - onda su ovi platneni ulošci za Vas!



***



Ovo su pamučni tanki i propusni dnevni ulošci dužine 19cm.

Izrađeni su od od 3 sloja pamučnog makoa: šareni mako do tijela, međusloj tanke pamučne felpe i s donje strane bijeli fini mako. 

Uložak 19cm ima 2 kopčanja tj. dvije širine kopčanja: razmak drukera je 11,6cm i 13,6cm. Širine zakopčanog uloška su 5,8cm i 6,8cm.

Dnevni ulošci se od 2020.godine rade s bambus frotirom s donje strane (do gaćica) jer je to materijal s petljicama koji sprječava tj. umanjuje mogućnost pomjeranja uloška u gaćicama.



Pamučni dnevni uložak 19cm od makoa se razlikuje od uloška 17cm (osim što je duži 2cm) jer ima malo šire kopčanje pa odgovara malo širem rublju. Također, budući da ima dvije širine kopčanja, i dalje odgovara i većini ostalog rublja.


***

Dnevni uložak se može izraditi i od bambus tkanina. Te tkanine su mekane, svilenkaste, ali i malo deblje pa je  dnevni uložak od bambusa deblji od dnevnog uloška od pamuka i više se osjeti na početku nošenja.

***

Održavanje dnevnog uloška:

Upotrijebljen uložak oprati na 60 stupnjeva ili otkuhati s ostalim bijelim rubljem. Sušiti na zraku ili u sušilici rublja. Ne koristiti omekšivač rublja zbog nakupljanja masnoća (iako se ništa loše ne dogodi ako ga koji put koristite).

Primjedbe

Popularni postovi