Dnevni platneni uložak

Ako Vam trebaju svakodnevno, ako se ne možete riješiti napasnika kao što su gljivice i ako ih želite uvijek imati uz sebe bez odlaska u trgovinu - onda su ovi platneni ulošci za Vas!




Ovo su propusni tanki dnevni ulošci.

Izrađeni su u 3 sloja propusnih materijala.
Služe za :
- svakodnevno nošenje izvan ciklusa, 
- za skupljanje veće količine vlage ili kapljica tekućine,
- iščekivanje ciklusa,
- ispod čašice koja ne curi, ali kao sigurnost....

Jer je propusan uložak, koža kroz njega diše maksimalno, a uložak je vrlo mekan te se oblikuje i stopi s rubljem, tako da se ni ne osjeti kod nošenja. 
Ovo pogotovo vrijedi za pamučnu verziju dnevnog uloška.
Bambus dnevni uložak je deblji i više se osjeti, ali je iznimno nježan i bolji sakupljač vlage i tekućine. 

***
Dnevni ulošci mogu biti izrađeni i s nepropusnim slojem s donje strane, ako je potrebno da ipak izdrži neku iznenadnu veću tekućinu. No takav uložak je malo deblji i krući.

***
Izrađeni su od od 3 sloja materijala: šareni pamučni mako do tijela (ili bambus velur u opciji bambus uloška), međusloj tanke pamučne felpine i s donje strane bambus frotir. 
Bambus frotir je materijal s petljicama koji sprječava tj. umanjuje mogućnost pomjeranja uloška u gaćicama.

Dnevni ulošci od bambusa su deblji od dnevnih uložaka od pamuka (ukoliko želite tanje uloške, za Vas je pamučna opcija).

Uložak se nosi šarenom stranom do tijela. Donja strana je u natur, od bambus frotira i ima petljice u tkanju.

Pamučni dnevni uložak 17cm:


***



Bambus dnevni uložak 17cm (od najfinijeg bambus velura do kože):



Dnevni ulošci se rade u 3 veličine: 19, 17 i 15cm.

***
Dnevni uložak 19cm se razlikuje od uloška 17cm (osim što je duži 2cm) jer ima malo šire kopčanje pa odgovara malo širem rublju. Također, budući da ima dvije širine kopčanja, i dalje odgovara i većini ostalog rublja.


***
Dnevni uložak 15cm u dezenu tulipana. Jedno kopčanje: razmak drukera 11cm, zakopčan uložak ima širinu 5,5cm.



Dnevni uložak 17cm u dezenu kaktusa. Uložak ima 2 kopčanja tj. dvije širine kopčanja: razmak drukera je 10,6cm i 12,4cm. Širine zakopčanog uloška su 5,3cm i 6,2cm.



Dnevni uložak 19cm u dezenu cvjetni vrt. Uložak ima 2 kopčanja tj. dvije širine kopčanja: razmak drukera je 11,6cm i 13,4cm. Širine zakopčanog uloška su 5,8cm i 6,7cm.


***


Preporuka:

Najmanji dnevni ulošci 15cm  preporučuju se onima koji nose bokserice ili slip normalne, čvršće pamučne gaćice.

Jer je površina uloška 15cm koja stoji na gaćicama najmanja/najkraća (u odnosu na veće dnevne uloške) i s time trenje najmanje pa iako je donja površina gruba, veća je mogućnost pomijeranja uloška 15cm nego kod uloška 17cm.

Također, uložak 17cm ima 2 veličine kopčanja, pa ako se uložak i pomjeri kod nošenja, može se zakopčati na uže kopčanje pa je čvršće stajanje.

Održavanje dnevnog uloška:

Upotrijebljen uložak oprati na 60 stupnjeva ili otkuhati s ostalim bijelim rubljem. Sušiti na zraku ili u sušilici rublja. Ne koristiti omekšivač rublja zbog nakupljanja masnoća (iako se ništa loše ne dogodi ako ga koji put koristite).

Primjedbe

Popularni postovi