Bambus WIDE uložak 32cm

Poplave u ženskom svijetu 😅

I što se tu još može učiniti 🌷

Ciklus može biti jako obilan. Za takve dane imamo bambus uloške koji u upojnoj jezgri imaju mješavinu bambusa i konoplje koji su najjači upijači tekućine, do 6 puta jači od pamuka.
Preporuka su ulošci 30cm. I korisnice su zadovoljne. Ulošci su prošli.

No još uvijek ima x% žena koje moraju nositi 2 uloška jer ponekad (ne stalno, i ne uvijek) imaju poplavu, curenje sa strane, npr po noći ili čim ustanu iz kreveta.

Zato je tu novi model

- Bambus uložak WIDE dužine 32cm proširen cijelom dužinom.

Izrađen je od visoko upijajućeg bambusa s gornje strane/do tijela (na slici roza boja) s širom jezgrom od dodatnih 2 sloja bambusa i 1 sloja konoplje. To su materijali koji upijaju 3-6 puta više od pamuka, a pamuk upija više od ijednom jednokratnog uloška. Tako možemo reći da ste s ovim uloškom još sigurniji 🙂

Cijelom površinom s donje strane prekriven je nepropusnim PUL materijalom. Taj materijal ne pušta tekućinu, ali diše i zato je zdrav za tijelo.

PUL je presvučen pamučnim frotirom, materijal s petljicama, koji onemogućuje pomijeranje uloška prilikom nošenja (bijela površina lijevo).

Širina kopčanja:

WIDE ima 2 veličine kopčanja - šire kopčanje je 9,2cm, uže 8,4cm.



Na slici je lijevo WIDE uložak 32cm od pamučnog makoa i desno dnevni uložak 17cm.

***
Ukoliko ni to nije dovoljno, izraditi smo i dodatni upojni uložak- booster.


Na sljedećoj slici imamo booster u natur boji izrađen od 3 sloja bambusa i konolje za dodatno upijanje ukoliko je potrebno.


Booster će odgovarati svim našim velikim bambus ulošcima kao dodatak upijanju.



Primjedbe

Popularni postovi