Najmanji dnevni uložak 15cm i nepropusna torbica

Ono što ne možemo nikako izbjeći, možemo učiniti zdravim i udobnim :)

Platneni pamučni dnevni uložak i nepropusna torbica s pregradom za čiste i nošene uloške potreba je svake žene zdravih navika.



Na slici se nalaze bijeli pamučni dnevni ulošci 15cm - iznimno udobni i tanki, najmanji i najtanji pamučni ulošci za cjelodnevno nošenje.

Izrađeni su od od 3 sloja materijala: 
- pamučni mako do tijela, međusloj tanke pamučne felpine i s donje strane bambus frotir. Bambus frotir je materijal s petljicama koji sprječava tj. umanjuje mogućnost pomijeranja uloška u gaćicama.

Uložak 15cm ima 1 kopčanje, razmak drukera je 11cm, a širina zakopčanog uloška je 5,5cm.

Ovaj uložak može biti izrađen i od mekanog i svilenkastog, više upojnog bambus velura.

Dnevni ulošci od bambusa su deblji od dnevnih uložaka od pamuka (ukoliko želite tanje uloške, za Vas je pamučna opcija).

***

Napomena:
Iako uložak 15cm s donje strane ima petljice koje sprečavaju pomijeranje uloška, zbog male površine se ne preporučuje krupnim ženama s jačim bitinama jer će trljanjem doći do mogućnosti šetanja uloška.

***

Platnena nepropusna torbica s pregradom je namijenja nošenju čistih i nošenih uložaka dok ste na putu. Upotrijebljen uložak zakopča se svojim drukerom na čistu stranu u oblik paketića i spremi u torbicu u dio koji ima kopčanje s drukerom.
Torbica se zatvara presavijanjem i kopčanjem na gumb s prednje strane.


Održavanje je jednostavno, kao i svako drugo rublje: nakon nošenja uložak oprati u perilici rublja s ostalim bijelim rubljem.
Torbica se pere u perilici rublja na 40°C.

Primjedbe

Popularni postovi