Pamučni inkontinencijski uložak 38cm

Platneni ulošci su izrađeni od prirodnih materijala: pamuka, organskog pamuka, bambusa i konoplje, prirodno uzgojenih koji imaju svojstvo visoke upojnosti (bambus i konoplja) i ne štete našoj koži niti organizmu. Platneni ulošci ne sadrže nikakve kemijske supstance. Ulošci se nakon korištenja operu, osuše i koriste dalje kroz godine. Kada više nisu nosivi, moguće ih je reciklirati ili odložiti na otpad gdje se mogu biološki razgraditi.

Platneni ulošci su potpuno zdravi, financijski isplativi i jednostavni za korištenje. Ne izazivaju alergijske reakcije. Ne stvaraju neugodne mirise. 


***


Na slici je prikazan bijeli pamučni inkontinencijski nepropusni uložak 38cm namijenjen inkontinenciji mokraće u srednjoj količini (do 2dcl). Ne može podnijeti potpunu inkontineciju mokraće kako mogu pelene.

Uložak je izrađen u 6 slojeva:
- 2 sloja pamučnog materijala na koji su s unutarnje strane ušivena 2 sloja visoko upijajućeg bambus frotira I 1 sloj konoplje. To su materijali koji upijaju 3-6 puta više od pamuka.

S donje strane, cijelom površinom, pokriven je nepropusnim PUL  materijalom bijele boje.

PUL je napravljen s pamučnim frotirom s vanjske strane, tako da sprječava pomicanje uloška.


Uložak se nosi šarenom stranom do tijela, a ako je uložak iste boje s obje strane (bijeli/natur) stranu koja ide do tijela prepoznat ćete tako što ima šavove po sredini uloška u plavoj boji. Donja strana (bijela) do gaćica nije prošivena po sredini jer je to nepropusni sloj.

***

Uložak ima 2 kopčanja tj. dvije širine kopčanja: razmak drukera je 23cm i 20cm. Širine zakopčanog uloška su 11,5cm i 10cm.


Na slici je usporedba inkontinencijskog uloška 38cm s normal menstrualnim uloškom 25cm.


Održavanje inkontinencijskog uloška:

Upotrijebljen uložak isprati u vodi i oprati u perilici rublja na 60°C. Sušiti na zraku.

Uložak se može prati na 90°C I sušiti u sušilici na manjoj temperaturi, ali to mu smanjuje vijek trajanja.

Primjedbe

Popularni postovi