Pamučni nepropusni extra dugi uložak 30cm

Platneni ulošci su potpuno zdravi, financijski isplativi i jednostavni za korištenje. Ne izazivaju alergijske reakcije, ne stvaraju neugodne mirise i sprječavaju nastanak gljivičnih infekcija. 


Ovo je platneni uložak dužine 30cm od pamučnog jerseya do kože - gornja strana uloška. Uložak ima jezgru za upijanje od bambusa i konoplje što mu daje veliku moć upijanja. Platneni uložak 30cm je za većinu ciklusa noćni uložak zbog svoje dužine.
Također se koristi kod obilnih ciklusa i kao postpartum uložak.


Platneni menstrualni uložak 30cm je izrađen u 6 slojeva:
- 2 sloja pamučnog materijala u punoj veličini na koje su s unutarnje strane ušivena 3 sloja upojnog uloška od visokoupijajućeg bambus frotira i konoplje. Ušiveni ulošci su po veličini različiti i raspoređeni tako da je platneni uložak tanak na rubovima i teško vidljiv preko odjeće.
S donje strane je bijeli nepropusni materijal - PUL frotir.

PUL je napravljen s pamučnim frotirom s vanjske strane, tako da ne dozvoljava pomijeranje uloška u donjem rublju.

Uložak se nosi šarenom stranom do tijela, a ako je uložak iste boje s obje strane (bijeli/natur) stranu koja ide do tijela prepoznat ćete tako što ima šavove po sredini uloška. Donja strana (bijela) do gaćica nije prošivena po sredini jer je to nepropusni sloj.

***

Uložak 30cm ima 2 kopčanja tj. dvije širine kopčanja: razmak drukera je 15,4cm i 17,4cm. Širine zakopčanog uloška su 7,7cm i 8,7cm.


Upotrijebljen uložak samo složite i zakopčate kao kuvertu, stavite ga u vrećicu ili nepropusnu torbicu radi transporta.

***
Održavanje menstrualnog uloška:
Upotrijebljen uložak isprati u hladnoj vodi, potom namočiti, također, u hladnoj vodi i ostaviti malo stajati (može i preko noći ako ne ide odmah u pranje).
Isprati još jednom, i do pranja ga ostaviti vlažnog.
Uložak se pere na 60°C i suši na zraku. Može se prati na 90°C I sušiti u sušilici na manjoj temperaturi ali će im se vijek trajanja smanjiti.

Happy wearing!

Primjedbe

Popularni postovi