Platneni ženski uložak 21-35cm


Karakteristike platnenih ženskih uložaka 21-35cm su:


nepropusni su i tako potpuno sigurni za nošenje, jer s donje strane cijelom površinom imaju nepropusni PUL materijal. PUL materijal je zdrav nepropusni materijal jer propušta zrak tj diše, a ne propušta tekućinu.

Još jedna prednost PUL materijala koji koristimo je da je pokriven pamučnim frotirom tj. petljicama koje stvaraju veće trenje s gaćicama i time smanjuju mogućnost pomijeranje uloška kod nošenja.


visoko upojna jezgra tj. trajno ušiveni središnji umetak koji je izrađen od bambusa i konoplje, materijala koji su 3-6 puta uporniji od pamuka.

2 širine kopčanja. Ulošci se kopčaju pomoću plastičnih drukera tako sto se krilcima obujme gaćice I s donje stane zakopcq ba prvi ili drugi druker. Tako se uložak može nositi na užim slip gaćicama i na širokim boksericama.


oblikovani su tako da lijepo obujme gaćice i ne nabiru se na sredini.

Eko- Tex® Stadard 100 sadrže sve naše tkanine kako bi bile zdrave za nošenje.

***

Ulošci u veličinama 21-35cm su menstrualni nepropusni ulošci:

platneni višenamjenski uložak dužine 21cm 

Platneni uložak 21cm nazvan je i višenamjenski uložak jer služi kao malo jači dnevni uložak, kao menstrualni uložak za jako slabe cikluse ili za zadnji dan, potpora čašici ili kod manje inkontinencije urina.

Platneni pamučni uložak 21cm sastoji se od 2 sloja pamučnih materijala, 1 sloja bambus frotira u sredini i PUL frotira* s donje strane.
Platneni bambus uložak 21cm sastoji se od 2 sloja 70% bambusa i 30% organskog pamuka, 1 sloja bambus frotira u sredini i PUL frotira* s donje strane.

Uložak 21cm ima 2 kopčanja tj. dvije širine kopčanja: razmak drukera je 13cm i 14,6cm. Širine zakopčanog uloška su 6,5cm i 7,3cm.

platneni menstrualni uložak dužine 23cm 

Platneni pamučni menstrualni uložak 23cm uzima se kao manji uložak za normalan ciklus. 

Sastoji se od 2 sloja pamučnih materijala, 2 sloja ušivenih upojnih slojeva od bambus frotira te PUL frotira* s donje strane.
Platneni bambus menstrualni uložak 23cm sastoji se od 2 sloja 70% bambusa i 30% organskog pamuka, 2 sloja ušivenih upojnih slojeva od bambus frotira te PUL frotira* s donje strane.

Uložak 23cm ima 2 kopčanja tj. dvije širine kopčanja: razmak drukera je 14cm i 15,6cm. Širine zakopčanog uloška su 7cm i 7,8cm.

platneni menstrualni uložak dužine 25cm 

Platneni pamučni menstrualni uložak 25cm standardna je veličina za normalan ciklus.

Sastoji se od 2 sloja pamučnih materijala, 3 sloja ušivenih upojnih slojeva od bambus frotira i konoplje te PUL frotira* s donje strane.
Platneni bambus menstrualni uložak 25cm sastoji se od 2 sloja 70% bambusa i 30% organskog pamuka, 3 sloja ušivenih upojnih slojeva od bambus frotira i konoplje te PUL frotira* s donje strane.

Uložak 25cm ima 2 kopčanja tj. dvije širine kopčanja: razmak drukera je 14,6cm i 16,2cm. Širine zakopčanog uloška su 7,3cm i 8,1cm.

platneni  menstrualni uložak dužine 27cm

Platneni pamučni menstrualni uložak 27cm malo je duži uložak koji se nosi u danima s više aktivnosti ili po noći te za više upijanja.

Sastoji se od 2 sloja pamučnih materijala, 3 sloja ušivenih upojnih slojeva od bambus frotira i konoplje te PUL frotira* s donje strane.
Platneni bambus menstrualni uložak 27cm sastoji se od 2 sloja 70% bambusa i 30% organskog pamuka, 3 sloja ušivenih upojnih slojeva od bambus frotira i konoplje te PUL frotira* s donje strane.

Uložak 27cm ima 2 kopčanja tj. dvije širine kopčanja: razmak drukera je 14,8cm i 16,4cm. Širine zakopčanog uloška su 7,4cm i 8,2cm.

platneni menstrualni (noćni) uložak extra dugi dužine 30 ili mega 35cm


Platneni pamučni menstrualni uložak 30/35cm odlikuje se iznimno velikom moći upijanja (posebno bambus verzija) i uzimaju se za jako obilne cikluse, za noć i kao postporođajni ulošci.

Sastoji se od 2 sloja pamučnih materijala, 3 sloja ušivenih upojnih slojeva od bambus frotira i konoplje te PUL frotira* s donje strane.
Platneni bambus menstrualni uložak 30/35cm sastoji se od 2 sloja 70% bambusa i 30% organskog pamuka, 3 sloja ušivenih upojnih slojeva od bambus frotira i konoplje te PUL frotira* s donje strane. 

Uložak 30cm ima 2 kopčanja tj. dvije širine kopčanja: razmak drukera je 15,4cm i 17,4cm. Širine zakopčanog uloška su 7,7cm i 8,7cm.

Uložak 35cm ima 2 kopčanja tj. dvije širine kopčanja: razmak drukera je 16,4cm i 18,2cm. Širine zakopčanog uloška su 8,2cm i 9,1cm.

Za jače cikluse treba uzimati materijale koji imaju veću moć upijanja od pamuka, a to je bambus koji brže i bolje upija.


Održavanje uloška:

Upotrijebljen uložak isprati u hladnoj vodi, potom namočiti, također, u hladnoj vodi i ostaviti malo stajati (može i preko noći ako ne ide odmah u pranje).
Isprati još jednom, i do pranja ga ostaviti vlažnog.

Uložak se pere na 60°C i suši na zraku. Može se prati na 90°C I sušiti u sušilici na manjoj temperaturi, ali to mu smanjuje vijek trajanja.


*PUL frotir je nepropusna tkanina koja je presvučena pamučnim frotirom koji se ne kliže te tako uložak drži čvrsto na mjestu!

Happy wearing!

Živimo dobro i zdravo, smanjimo smeće!

Primjedbe

Popularni postovi