Višenamjenski nepropusni uložak 21cm

Platneni višenamjenski uložak 21cm je nepropusni uložak koji služi kao malo jači dnevni uložak, kao menstrualni uložak za jako slabe cikluse, potpora čašici ili kod manje inkontinencije urina.


Višenamjenski uložak 21cm je nepropusan uložak za žene što znači da ima nepropusni materijal PUL frotir s donje strane i razlikuje se od dnevnog koji ima propusni bambus frotir s donje strane. 
Višenamjenski uložak 21cm ima dodatni uski upijajući dio od tankog bambusa ušiven u sredini radi malo većeg upijanja u odnosu na dnevni propusni uložak.

Nepropusnost:

Cijelom površinom s donje strane prekriven je nepropusnim PUL materijalom. Taj materijal ne pušta tekućinu, ali diše i zato je zdrav za tijelo.
(Na slici bijela površina lijevo)



PUL je presvučen pamučnim frotirom, materijal s petljicama, koji smanjuje mogućnost pomijeranja uloška prilikom nošenja.

Uložak se nosi šarenom stranom do tijela, a ako je uložak iste boje s obje strane (bijeli/natur) stranu koja ide do tijela prepoznat ćete tako što ima šavove po sredini uloška. Donja strana (bijela) do gaćica nije prošivena po sredini jer je to nepropusni sloj.

Višenamjenski uložak 21cm ima 2 kopčanja tj. dvije širine kopčanja: razmak drukera je 12,2cm i 14cm. Širine zakopčanog uloška su 6,1cm i 7cm.

Na slici je i vrlo je korisna nepropusna torbica s pregradom za čiste i korištene uloške, dezen mačke.

Upotrijebljen uložak u obliku kuverte i zakopčate, stavite ga u torbicu u pregradu i nju zakopčate. 

***

Održavanje uloška kao dnevnog:
Upotrijebljen uložak oprati bez prethodnog ispiranja, kao donje rublje, u perilici rublja na 60°C.

Održavanje uloška kao menstrualnog:
Upotrijebljen uložak isprati u hladnoj vodi, potom namočiti, također, u hladnoj vodi i ostaviti malo stajati (može i preko noći ako ne ide odmah u pranje).
Isprati još jednom, i do pranja ga ostaviti vlažnog.

Uložak se pere na 60°C i suši na zraku. Može se prati na 90°C I sušiti u sušilici na manjoj temperaturi ali će im se vijek trajanja smanjiti.

Happy wearing!




Primjedbe

Popularni postovi